HTML

administration chaos

Ez a blog oldal azért született, hogy kieresszük a bennünk felgyülemlett feszültséget, ami az adekvát munkavégzés hiánya okán kioffolódóban lévő agyműködésünket lehet hivatott egyfajta pótcselekvésként ismételten értelmiséghez méltó állapotba hozni. Igyekszünk kellő rendszerességgel lejegyezni a naponta ránk ömlő szürreálék olyan elemeit, amik a múltbéli, normalitás világából olykor-olykor felvillanó emlékfoszlányoknak megfelelően minden bizonnyal kiverik a biztosítékot azon irigyelt honfitársainknál, akik még mindig 80-as átlagíkúnál magasabb ingerű közegben végzik napi munkájukat.

Friss topikok

  • manyinéni: Kösz a bókot, kapsz egy csókot! Ui.: we love otthonka!! (2009.11.20. 11:38) cucumber
  • manyinéni: Mély elkeseredéssel veszem tudomásul kartársunk ellenállását, nonkonformitását. Bízom benne, hogy ... (2009.11.20. 11:32) szociografika
  • manyinéni: nem akarooooom, nem neeeeem! ma még VASÁRNAP van!!!! Let us be!!! (2009.11.15. 13:35) hétvége-normalitás
  • manyinéni: A rendezvényesünk,külsős cég, aki a valakinek a valakije, előszeretettel delegál rám feladatokat. ... (2009.11.12. 11:54) szép előszó
  • David Sure: Ez mi?! Feljelentem az egész bandát. (2009.11.12. 10:19) Beszélgetés egy kurvára nem fontos rendezvényről

Linkblog

Archívum

konditermi party

2009.11.22. 18:12 primeminister

Múlt pénteken olyan buliba voltam hivatalos, ahol volt egy csomó gyúrós állat. Többet ismerek is. Köszönnek, működika beszédközpontjuk, tudnak mozogni és biztos, hogy még sok egyéb értékkel is bírnak, amiket idáig nem volt alkalmam feltérképeznem - igaz: nem is nagyon próbáltam. Mér próbáltam volna mondjuk? Amikor egy agyvákuum után a munkahelyemen lejutok gyúrni már nincs erőm ehhez is.

 

Szóval ebben a buliban volt egy csomó olyan lény, akik táncoltak a brakombrakomra. Aztán olyan is volt, hogy csajjal táncoltak. Ez már nem tartott túl sokáig, mert a kávézó, ahol nyomtuk néhány tükörrel csinosodott, ami egyből rabul ejtette ezeket a csávókat, akik ha meglátták megukat a tükörben egyből elkezdtek magukat nézve denszelni. Ez olyan furi volt.

A bejegyzés lényege, hogy ezen egyedek tisztában vannak súlyukkal, rájuk jellemző és adott paramétereikkel. És ennek megfelelően viselkednek. Egy cicamica például csak a zsírégetésről akrt beszélgetni, ki...szott idegesítő hangfekvésen, furán álló cicerókkal. Többünket is fárasztotta, de nem akart hozzászólni semmi olyanhoz, amihez mindenki számára egyértelmű módon nyilván nem is kellett volna neki. Semmi politika, komolyabb dolog.

És ez sokkal de sokkal jobb mintha azt csinálná amit a kis munkatársak. Pedig azok közül elvileg végeztek is több helyen(!). De nem kellett volna. Valószínűleg. Mert vmi olyan story van mögöttük, ami miatt nyilván "kitörökmagamból" érzés hatására ki is törnek, Pedig jobb lett volna, ha az a csepeli munkás nem iratja be a lányát komolyabb helyre. Vagy várt volna 30 évet a felemelkedés kényszerével, mert akkor nem egy ugyanolyan fazon ejtette volna el építőtáborban, mint ő, és akkor valami keveredés vagy "minőségesedés" elkezdődhetett volna.

Így meg...itt "dummolnak" egész nap kemotoxizálják a környezetüket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://welovehowwedevelope.blog.hu/api/trackback/id/tr31544319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása