HTML

administration chaos

Ez a blog oldal azért született, hogy kieresszük a bennünk felgyülemlett feszültséget, ami az adekvát munkavégzés hiánya okán kioffolódóban lévő agyműködésünket lehet hivatott egyfajta pótcselekvésként ismételten értelmiséghez méltó állapotba hozni. Igyekszünk kellő rendszerességgel lejegyezni a naponta ránk ömlő szürreálék olyan elemeit, amik a múltbéli, normalitás világából olykor-olykor felvillanó emlékfoszlányoknak megfelelően minden bizonnyal kiverik a biztosítékot azon irigyelt honfitársainknál, akik még mindig 80-as átlagíkúnál magasabb ingerű közegben végzik napi munkájukat.

Friss topikok

  • manyinéni: Kösz a bókot, kapsz egy csókot! Ui.: we love otthonka!! (2009.11.20. 11:38) cucumber
  • manyinéni: Mély elkeseredéssel veszem tudomásul kartársunk ellenállását, nonkonformitását. Bízom benne, hogy ... (2009.11.20. 11:32) szociografika
  • manyinéni: nem akarooooom, nem neeeeem! ma még VASÁRNAP van!!!! Let us be!!! (2009.11.15. 13:35) hétvége-normalitás
  • manyinéni: A rendezvényesünk,külsős cég, aki a valakinek a valakije, előszeretettel delegál rám feladatokat. ... (2009.11.12. 11:54) szép előszó
  • David Sure: Ez mi?! Feljelentem az egész bandát. (2009.11.12. 10:19) Beszélgetés egy kurvára nem fontos rendezvényről

Linkblog

Archívum

cucumber

2009.11.20. 09:25 primeminister

Az emberek itt elfelejtették a normális viselkedés alapvető ingereit. Kérdezel - nem válaszol. Mondasz valamit - visszakérdez.

Nem kéne bambulnia-bambul. Nem kéne itt lennie - itt vannnnn. Azt hiszi, hogy nem buta -  mivel tudja ezt gondolni? 

Hosszabb távon ez olyan lehet, mint egy átváltoztató-show: betesznek ide normálisan vagy félnormálisan és tuti, hogy nem fogsz jól kinézni, amikor kikerülsz innen.

Amikor idekerültem öltönyben jöttem. Megkérdezték: honnan jövök? Mondom nem honnan, hanem hová! Mondom jöttem ide. Ezt nem tudták értelmezni. Másik mátrix. Én ilyenekkel például még mindig küzdök. Ebből nem szabad engedni, mert akkor te is "metamorfiumizálódsz". Én felöltözök rendesen. Meg a két kis pajtásom is az irodából. Jó, ez nyilván nem csak a nemjövökotthonkábaéletérzés elleni tiltakozás, hanem mélyebb dolog...de akkor is...könyörgöm. A másik lény az irodából az olyan mindig mint most. Most meg olyan, hogy nem is írom le. A másik hölgy meg minden reggel olyan cuccban mászik le az uborkafának támasztott létráról mint a Anci a Família Kft-ből. Mi meg mindig eddig vagyunk.

Na pusssz.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://welovehowwedevelope.blog.hu/api/trackback/id/tr391538815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manyinéni 2009.11.20. 11:38:48

Kösz a bókot, kapsz egy csókot!
Ui.: we love otthonka!!
süti beállítások módosítása